Bugles Vul ze ook eens met...

Bugles zijn nog veel lekkerder als je ze vult!

Daarom willen we onze fans inspireren met zoveel
mogelijk vultips. Of je nu van fris, hartig of zoet houdt...
Benieuwd? Klik hier voor de lekkerste Bugles vultips en
recepten en laat je inspireren! Vergeet niet jouw favoriete
vultip te delen met #BuglesVultip.

Bugles Vul ze ook eens met...

Win een chips-expeditie bij Lay’s!

Wist je dat aardappelchips al decennialang in Broek op Langedijk worden gebakken? In 1958 startte Gerrard Kistemaker er zijn eerste chipsfabriek. Ruim een halve eeuw later, op bijna precies dezelfde plek, worden nu nog steeds de lekkerste Lay’s aardappelchips gemaakt. Hier komt echt Nederlands vakmanschap aan te pas.

Onze eigen aardappelrassen
Dankzij een jarenlange samenwerking tussen moederbedrijf PepsiCo en de aardappeltelers zijn er speciale chipsaardappelrassen ontwikkeld. Deze rassen geven prachtige ronde aardappels die weinig suiker bevatten. Perfect dus voor het bakken van chips.

Nederlands vakmanschap
De piepers belanden op een lopende band, waar ze gewassen, geschild en gesneden worden. Daarna volgen het bakproces, de toevoeging van verschillende smaken en het inpakken. In de fabriek wordt gestreefd naar een zo efficiënt en duurzaam mogelijk productieproces.

Je favoriete chips
Omdat smaken verschillen heeft iedereen zijn of haar favoriete chips. Kwaliteit van alle soorten en smaken chips staat bij de makers van Lay’s voorop.

Meer weten over je favoriete chips?
Kom het zelf zien en ervaren! Win 1 van de 20 bezoeken aan onze aardappelteler en chipsfabriek. Koop twee zakken Lay’s bij PLUS en vul de streepjescodes in op www.jefavorietechips.nl.

DOE MEE

Lay's Party Proef

Groot of klein, binnen of buiten, elk feestje is geslaagd als je Lay’s hebt om te delen. En met de Lay’s Proef testen we welke te gekke momenten je allemaal kunt creëeren met Lay’s chips!

Als jij de proef als beste doorstaat, dan zorgen wij dat je zo’n moment zelf kunt beleven. De winnaar van de Lay’s Party Proef wint namelijk een Pool Party voor zichzelf en tien vrienden!

Zo kun je winnen. De komende zes weken posten wij elke donderdag een Lay’s Party Proef op de Facebook pagina van Lay's. Elke dinsdag daarop maken we telkens de winnaar bekend. De winnaars van Proef 1, 2, 3 en 4 gaan door naar Party Proef 5, de halve finale! Twee finalisten strijden uiteindelijk in de zesde Lay’s Party Proef om de grote prijs.

We verklappen nog niet alle proeven, maar al wel dat ze iets te maken hebben met drijfvermogen, kookkunsten, dat er een wedstrijd is tussen twee steden en een handige Lay’s hack voor je Pool Party!

Wie doorstaat de Lay’s Party Proef en wint de Pool Party? Doe mee en win hem voor jezelf! Volg Lay’s op Facebook (www.facebook.nl/LaysNL) voor alle updates en doe mee aan de Lay’s Party Proef.

Deze actie is inmiddels afgelopen. Stay tuned voor onze volgende actie!


Lay's Party Proef

Summerevent!

Zin in vakantie?

Doe dan nu mee met deze actie en wie weet win jij een vakantie t.w.v. €1000 euro bij Center Parcs!

Zo makkelijk maak jij kans op een vakantie t.w.v. €1000 bij Center Parcs:

1. Koop 3 producten van deze deelnemende merken (alle combinaties mogelijk): Lay’s, Duyvis, Cheetos, Doritos, Pepsi, 7up en Snack a Jacks.
2. Ga naar www.winelkeweek.nl en vul de streepjescodes van de 3 verpakkingen in
3. Vertel ons wat jij zou doen tijdens een weekje vakantie bij Center Parcs

Bij de beoordeling letten we op:
- Creativiteit
- Passend bij het thema
- Gebruik van 1 of meerdere merknamen van de deelnemende merken

Deze actie is inmiddels afgelopen. Stay tuned voor onze volgende actie!

Summerevent!
VIER DE FINALE!

VIER DE FINALE!

Met deze actie maakten de fans kans om live de 'UEFA Champions League' finale in het San Siro stadion in Milaan te vieren of op een compleet verzorgd finalefeestje bij de fans thuis. Deze actie is inmiddels afgelopen. Houd onze website in de gaten voor toekomstige acties!

DE LAY'S BESCHEUR- KALENDER

DE LAY'S BESCHEUR- KALENDER

Tijdens het derde Crunchfunding project hebben we samen met jullie gezorgd voor een jaar lang Lay's plezier!

DE LAY'S LOOK

DE LAY'S LOOK

Na het succes van de Lay's Zomerhit hebben we tijdens dit Crunchfunding project samen met jullie het ultieme kledingstuk gemaakt: de Lay's hoodie!

WIN TICKETS VOOR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

WIN TICKETS VOOR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Van 12 september 2015 tot en met 12 november 2015 maakte je ELKE DAG kans om 2 tickets (incl. reis en verblijf) te winnen voor een match van de UEFA Champions League.

CrunchFunding de zomerhit

CrunchFunding de zomerhit

Het vorige Crunchfunding project hebben we een zomerhit gemaakt. Bekijk het nummer snel op ons Youtube kanaal

Bekijk
Maak de smaak - de battles

Maak de smaak - de battles

Na de eerste succesvolle Maak de Smaak campagne werd er in de tweede campagne wederom om de mening van Nederland gevraagd, dit keer uitgevochten tijden The Battles.

Raad de smaak

Raad de smaak

Lay’s heeft heel Nederland uitgedaagd om de drie Mysterysmaken te raden! Wist jij de smaak te raden?