Lay's Cheer For Your Favourite

Wat is jouw favoriete Lay´s smaak?

Houd een van onze nieuwe Lay´s actieverpakkingen* voor de onderkant van je gezicht en maak een selfie. Upload je foto/video op onze website www.game-ready.com/cheers of deel deze via Facebook, Twitter of Instagram.

Onze jury beoordeelt alle inzendingen en de grappigste en meest gekke selfies maken kans op een Europese city trip, Sony Playstation 4 + Pro Evolution Soccer Game of een adidas UEFA Champions League voetbal.

Vergeet niet #LaysNL toe te voegen om ervoor te zorgen dat wij jouw inzending kunnen beoordelen.

Juich jij voor een van je oude favorieten of onze nieuwe Limited Edition Patatas Bravas?
Een smaak geïnspireerd op het bekende gerecht uit Spanje, een van de bekendste voetbal naties in Europa.

* Lay’s Naturel, Paprika, Bolognese, Barbecue Ham, Patatje Joppie, Cheese & Onion en de nieuwe Limited Edition Patatas Bravas

Actie loopt tot en met 21 november 2016

UCL en Lay's

De UEFA Champions League is een Europees voetbaltoernooi dat elk jaar tussen juli en mei plaatsvindt. Vandaag de dag doen er 32 voetbalclubs mee aan het eindtoernooi. Jaarlijks trekt de UEFA Champions League in de stadions alleen al meer dan vijf miljoen bezoekers. Wereldwijd zijn dat er nog véél meer.

Finale 2015

Net als in 2016, stonden in 2015 de rivalen Real Madrid en Atlético Madrid tegenover elkaar. Bekijk hier de hoogtepunten van de finale van 2015!

Finale 2015

Inzendingen Lay's Fans

Lay's probeert altijd leuke acties te bedenken voor zijn fans. Eén van de acties van afgelopen jaar was voor het winnen van duotickets naar de finale in Milaan. Kijk hier naar een compilatie van de inzendingen van onze fans!

Inzendingen Lay's Fans